• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Not able to browse to any website but Google

Messages
12
#1
This user is not able to connect fully to the internet on the Vista laptop. The user is only able to connect to certain sites. At first I was thinking this was a third party firewall issue but the user called Norton and had all removed and also had the spyware apps removed. After all has been removed the same issues are occurring.

HARDWARE:
HP Laptop
Win Vista
Netgear Gateway
Wireless Connection to the gateway

STEPS TAKEN:
• All other wireless pc ‘s (4) are connected and able surf on all sites and able to VPN to co.
• Able to ping out to all sites with no issue.
• Checked all settings in IE and with the wireless connection – all are correct
• Using IE the customer is able to browse out to Google.com, and Rutgers.edu (not cached on the pc) but nothing else. All other url’s are giving page not displayed.
• Tried to downloaded another browser (Chrome) to the pc to see if this is able to connect and view webpage. Not able to download!
• Norton was removed from the pc and the pc is still doing the same thing.

Any ideas on the solution?
 

My Computer

JimJoe

Vista Guru
Messages
1,172
#2
have you checked the firewall settings on the computer ?
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Acer Aspire X1700
    Motherboard
    ASUS
    Memory
    3 gigs
    Graphics Card(s)
    EVGA 1 gig GeForce 210
    Monitor(s) Displays
    Vizio 21" tv
    Screen Resolution
    1920x1080 resolution
    Hard Drives
    1 terabyte sata in 1 partition
    Cooling
    fans that came with it
    Mouse
    basic USB
    Keyboard
    basic USB
    Internet Speed
    3 megabits on a cable modem, wired

Neeno

New Member
Messages
2
#3
Please check hosts file, location: C:\Windows\System32\drivers\etc (assuming you have windows on C:). You can open hosts file using notepad and check on the list if you got any weird redirections going.

Also you could try selective startup, using msconfig.exe .
 

My Computer

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)