Profile Picture and System Spec

scrooge

Member
Vista Pro
i setup the Profile Picture and System Spec but when i post i don't see them?
is the something else i need to do so thay come up?
thanks scrooge
 

My Computer

System One

  • CPU
    Intel Core 2 Duo E8400 / 3.00
    Motherboard
    ASUS P5K-E/WIFI-AP LGA 775 Int
    Memory
    G.SKILL 4GB (2 x 2GB)
    Graphics Card(s)
    SAPPHIRE 100225L Radeon HD 387
    Hard Drives
    1 x 1tb western digital
    4 x 250 western digital
    2 x 160 western digital
    1 x 320 western digital

skunksmash

im coming for cake
Vista Guru
Gold Member
your profile pic is not the same as your Avatar...

''edit Avatar'' for the pic below your name..

''edit signature'' will allow you to post with your system specs at the bottom of each one :)
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    ME.....
    CPU
    Q9450 @ 3.6ghz
    Motherboard
    P5K PREMIUM
    Memory
    8GB 1066mhz buffalo firestix
    Graphics Card(s)
    HD 5970
    Monitor(s) Displays
    20'' syncmaster
    Screen Resolution
    1680x1050
    Hard Drives
    160GB 7200RPM SEAGATE BARRACUDA IDE
    160GB 7200RPM SEAGATE BARRACUDA SATA 2
    PSU
    XCILIO 850w
    Case
    unknown ATX
    Cooling
    Arctic cooler pro 775
    Mouse
    logitech cordless optical
    Keyboard
    logitech EX110
    Internet Speed
    2mb

scrooge

Member
Vista Pro
ok thank you very much . i new i had to be doing something worng but was not sure what.
 

My Computer

System One

  • CPU
    Intel Core 2 Duo E8400 / 3.00
    Motherboard
    ASUS P5K-E/WIFI-AP LGA 775 Int
    Memory
    G.SKILL 4GB (2 x 2GB)
    Graphics Card(s)
    SAPPHIRE 100225L Radeon HD 387
    Hard Drives
    1 x 1tb western digital
    4 x 250 western digital
    2 x 160 western digital
    1 x 320 western digital
Top