Reinstalled Vista but now no wireless drivers...help! (Using phone!)

Fancynancy86

New Member
Hi all,

Really sorry to ask as I'm sure everyone has posted this several times.

i've just reinstalled vista (32bit) and have consequently lost my wireless drivers and my Nvidia graphics card drivers.
i'm using my phone!

I've tried going into device manager but they are not in there.
my computer is about 4-5 years old, built at PC specialist.co.uk.
the only specs I know are as below:
intel core 2 duo t8300 @ 2.4 ghz
2g ram
32 bit operating system

please can anyone point me in the right direction? Would appreciate it so much!!!
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    PC specialist
    CPU
    Intel core TM 2 duo CPU t800
    Memory
    2.00 Gb
    Graphics Card(s)
    Nvidia

townsbg

~~тσωηsвg~~
Vista Guru
Gold Member
Have you tried reinstalling the drivers? Where you experiencing this before the reinstall? The ethernet should work even without manufacturer's drivers.
 

My Computers

System One System Two

  • Operating System
    Windows 8.1 Industry Pro x64
    Manufacturer/Model
    HP Pavillion Elite HPE-250f
    CPU
    Intel i7 860 Quad core 2.8 ghz
    Memory
    8 gb
    Graphics Card(s)
    ATI Radeon HD 5770 1 gb ram
    Monitor(s) Displays
    Alienware 25 AW2521HF
    Screen Resolution
    1920x1080 &1680x1050
    Hard Drives
    1 TB x2
    Other Info
    https://www.cnet.com/products/hp-pavilion-elite-hpe-250f/
  • Operating System
    Windows 2012 R2 Data center/Linux Mint
    Manufacturer/Model
    Dell Poweredge T140
    CPU
    i3 9100 3.6GHz, 8M cache, 4C/4T
    Memory
    8GB 2666MT/s DDR4 ECC UDIMM
    Screen Resolution
    1680x1050
    Hard Drives
    1 TB & 360 GB x2
    Other Info
    https://www.dell.com/en-us/work/shop/productdetailstxn/poweredge-t140?~ck=bt
DO you know which type of wireless adapter and/or graphics card you have? That would help us solve this.


Cheers

Josh
 

My Computer

System One

  • Operating System
    Windows Vista Business x64
Top