Websites aren't displaying/loading properly

Akatsuki8912

New Member
The last few days when I've been viewing websites on any browser (IE, FF, Chrome, Opera), they haven't been loading or displaying properly. Sometimes they're fine but frequently, pages aren't loading entirely, displaying html code. Images are distorted, blurred or looks wrong. Sometimes refreshing the page loads everything and sometimes it doesn't help. Here are some examples.















Same problem on my second computer and on my smart phone. I'm not too sure but I think it might be a connection problem? Anyone have an idea on what the central issue is? I don't think it's a virus since it's happening on multiple platforms. I've already contacted my ISP and they said the connection on their end is fine.
 

My Computer

Yard Dog

Vista Guru
Gold Member
Hello, since you are using Windows 7, could you post in the sister site please. : Windows 7 Forums
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Emachine ET 1161-05
    CPU
    AMD Athlon 64 LE-1640
    Motherboard
    eMachines MCP61PM-GM (Socket AM2 )
    Memory
    2.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 387MHz (6-6-6-18)
    Graphics Card(s)
    Acer E181H ([email protected]) 128MB GeForce 6150SE nForce 430 (
    Sound Card
    Realtek High Definition Audio
    Monitor(s) Displays
    Name Acer E181H on NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430
    Screen Resolution
    1280x768 pixels
    Hard Drives
    ST316081 5AS SCSI Disk Device
    PSU
    MCP61PM-GM 9000 NVIDIA Chipset Model MCP61 Chipset Revisio
    Case
    Tower
    Cooling
    Fan Speed 1247 RPM
    Mouse
    PS/2 Compatible Mouse
    Keyboard
    Standard PS/2 Keyboard
    Internet Speed
    http://www.speedtest.net/result/1538974261.png
Top