Windows live communication platform has stopped working

The Stig

Banned
hey im new here so i didnt really know where to put this, but yeah as it says in the title this comes up when i sign in and when i click on it just logs me out. plz can someone help me fix this cheers :D
 

My Computer

chochomian

New Member
hi,
i have the same problem and the information i have stated below about this problem. I request admin to help me to find a sloution. i CAN'T LOG IN MSN MESSENGER


Problem signature
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: wlcomm.exe
Application Version: 14.0.8064.206
Application Timestamp: 498cddf7
Fault Module Name: ADVAPI32.dll
Fault Module Version: 6.0.6001.18000
Fault Module Timestamp: 4791a64b
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0002b68e
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Locale ID: 2057
Additional Information 1: 614e
Additional Information 2: 7ae8acde5a4c5a7ec3f4ae1fd6a20c03
Additional Information 3: 86a4
Additional Information 4: 5e1d9148b013000379991ac65b03c1bd
Extra information about the problem
Bucket ID: 1141397402
 

My Computer

zigzag3143

Banned
hi,
i have the same problem and the information i have stated below about this problem. I request admin to help me to find a sloution. i CAN'T LOG IN MSN MESSENGER


Problem signature
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: wlcomm.exe
Application Version: 14.0.8064.206
Application Timestamp: 498cddf7
Fault Module Name: ADVAPI32.dll
Fault Module Version: 6.0.6001.18000
Fault Module Timestamp: 4791a64b
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0002b68e
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Locale ID: 2057
Additional Information 1: 614e
Additional Information 2: 7ae8acde5a4c5a7ec3f4ae1fd6a20c03
Additional Information 3: 86a4
Additional Information 4: 5e1d9148b013000379991ac65b03c1bd
Extra information about the problem
Bucket ID: 1141397402
CC
hi and welcome to vista forums

First you should probably start your own thread. You will get more response.

Second could you go into event viewer (type event viewer in search) and go to the windows log>applications tab. Look for errors (they have red in the left column) that mention messenger. there will be many. tell us what the event ID (something like 1000) and source (something like 100) are.

Ken
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Dell Inspiron E 1405
    CPU
    [email protected]
    Memory
    4 gigs
    Graphics Card(s)
    integrated intel 945
    Sound Card
    integrated
    Screen Resolution
    1440x900
    Hard Drives
    300 gig internal
    Internet Speed
    10 down 1.5 up

dj unlogical

New Member
zigzag. Same error for me. I don't know wether these others have fixed it but I can't seem to do it. So I went to event viewer, and did what you said and got the things up. Here ya go.

Faulting application wlcomm.exe, version 14.0.8064.206, time stamp 0x498cddf7, faulting module 0E1B9A88.x86.dll, version 0.0.0.0, time stamp 0x4ac9e74d, exception code 0xc0000005, fault offset 0x00005874, process id 0xfc4, application start time 0x01ca4ff4c4665589.

Log name: Application
source: Application Error | Logged: 18/10/2009 14:13:26
Event ID: 1000 | Task Category: (100)
Level: error | Keywords: Classic
Users: N/A | Computer: Ash-PC
OpCode: [blank]

Hope that's enough info for you.
Thanks - Ash (AKA DJ Unlogical)
 

My Computer

System One

  • CPU
    AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual core proccessor 5000+ 2.61GHz
    Memory
    MAXTOR S TM3250310AS SCSI Disk Device
    Graphics Card(s)
    NVIDIA GeForce 9500 GT
    Sound Card
    onboard
    Screen Resolution
    1280 X 1024
    Hard Drives
    MAXTOR S TM3250310AS SCSI Disk Device
    Cooling
    1 fan + 1 proccessor fan + 1 PSU fan
    Mouse
    Dennis the menace USB mouse lol.
    Keyboard
    GIGABYTE
    Internet Speed
    supposed to be 8Mb... more like 4.2 Mb >.<
    Other Info
    Base Score: 4.5
    Proccessor: 5.2
    Memory (RAM): 4.5
    Graphics: 5.9
    Gaming graphics: 5.4
    Primary hard disk: 5.9

brent1965

New Member
i had this problem with a acer desktop, tried numerous solutions this worked for me
with acer aspire x1300
control panel, nvidia control panel, configure firstpacket settings,and disable first packet
 

My Computer

Top