User Profile Error - Logged on with a Temporary Profile

Lonnix

New Member
Funny thing is that i've already done that and some other stuff,BUT guess what?i managed to create another administrator account by doing a command prompt to enable a real built in administrator...so i can transfer my old administrative files to a standard account and only use my new administrator account when needed...sadly there was nttn that could be done to enter back into my old account,and i dont want to delete it bcause i fear it will disrupt the computer somehow,so i'll have to leave as is until theres a way to fix it,thanks for your help...much appreciated :D
 

My Computer

System One

  • Memory
    1024MB

Brink

Staff member
mvp
Lonnix,

I'm happy to hear that you have got it sorted to work fine for you. As long as you have a working adminstrator account, it will not hurt anything to delete your old corrupted user account though.
 

My Computers

System One System Two

  • Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
    Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel i7-8700K 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    Seasonic Prime Titanium 850W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Mouse
    Logitech MX Master
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone
  • Operating System
    Windows 10 Pro
    Manufacturer/Model
    HP Envy Y0F94AV
    CPU
    i7-7500U @ 2.70 GHz
    Memory
    16 GB DDR4-2133
    Graphics card(s)
    NVIDIA GeForce 940MX
    Sound Card
    Conexant ISST Audio
    Monitor(s) Displays
    17.3" UHD IPS touch
    Screen Resolution
    3480 x 2160
    Hard Drives
    512 GB M.2 SSD

pepsimiddleton

New Member
Please help me, I received a new vaio yesterday, spent 6 hours loading photo's and documents and software etc and it worked great.

Today I got the error message that the user profile service failed my logon.

I followed the instructions on this thread to the point where I had to create a new user account in the control panel (my control panel did not have the click to play icon)

Anyway I managed to set up a new user account another way and restarted the computer.

I can log in now on all the profiles but the file I saved as my backup in safe mode is not on the desktop where I saved it and none of my documents or photo's are on my user profile even though other things I had downloaded (Mozilla, Itunes, printer drivers etc) are.

Have I lost everything or is it on the computer somewhere for me to find?

Please help I am losing the will to live and have so far not found the vaio support to be the 'pampered' experience it claims to be on the website!
 

My Computer

Brink

Staff member
mvp
Hello PepsiMiddleton, and welcome to Vista Forums.

It should still be in the old user account's C:\Users\(user name) folders. You can open them from within your new account and copy over what you want.

Hope this helps,
Shawn
 

My Computers

System One System Two

  • Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
    Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel i7-8700K 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    Seasonic Prime Titanium 850W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Mouse
    Logitech MX Master
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone
  • Operating System
    Windows 10 Pro
    Manufacturer/Model
    HP Envy Y0F94AV
    CPU
    i7-7500U @ 2.70 GHz
    Memory
    16 GB DDR4-2133
    Graphics card(s)
    NVIDIA GeForce 940MX
    Sound Card
    Conexant ISST Audio
    Monitor(s) Displays
    17.3" UHD IPS touch
    Screen Resolution
    3480 x 2160
    Hard Drives
    512 GB M.2 SSD

pepsimiddleton

New Member
oh my god why didn't i think to look there, brilliant, thank you, you've made my day!

Thought I was going to have to sit for another 6 hours reloading stuff.

I just hope it doesn't happen again I've been in a bad mood all day cos of it!

Thank you again:D
 

My Computer

Brink

Staff member
mvp
You're welcome PepsiMiddleton. :)
 

My Computers

System One System Two

  • Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
    Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel i7-8700K 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    Seasonic Prime Titanium 850W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Mouse
    Logitech MX Master
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone
  • Operating System
    Windows 10 Pro
    Manufacturer/Model
    HP Envy Y0F94AV
    CPU
    i7-7500U @ 2.70 GHz
    Memory
    16 GB DDR4-2133
    Graphics card(s)
    NVIDIA GeForce 940MX
    Sound Card
    Conexant ISST Audio
    Monitor(s) Displays
    17.3" UHD IPS touch
    Screen Resolution
    3480 x 2160
    Hard Drives
    512 GB M.2 SSD

oneofayykind

New Member
Please help me... I backed up the user profile folder and saved it to the desktop of the temporary user that windows created when I had this problem. I should have created a new user or backed it up to the c root drive but I didnt. I deleted the reg key for the profile i was having a problem with and also deleted the profile folder like it says after I backed it up to the desktop of the temp user. I am an idiot and now I have no idea where the backup is. I'm screwed as this is a clients computer!!! What can I do to get this folder back? I never deleted it out of the recycle bin and I went into the recycle bin and hit restore and it said the folder already existed do I want to overwrite and I said yes. But nothign is in the profile folder. PLease someone help
 

My Computer

Brink

Staff member
mvp
Hello Oneofayykind, and welcome to Vista Forums.

Double check to see if it may still be at the C:\Users\(user name) folder location.

Hope this helps,
Shawn
 

My Computers

System One System Two

  • Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
    Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel i7-8700K 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    Seasonic Prime Titanium 850W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Mouse
    Logitech MX Master
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone
  • Operating System
    Windows 10 Pro
    Manufacturer/Model
    HP Envy Y0F94AV
    CPU
    i7-7500U @ 2.70 GHz
    Memory
    16 GB DDR4-2133
    Graphics card(s)
    NVIDIA GeForce 940MX
    Sound Card
    Conexant ISST Audio
    Monitor(s) Displays
    17.3" UHD IPS touch
    Screen Resolution
    3480 x 2160
    Hard Drives
    512 GB M.2 SSD

oneofayykind

New Member
unfortunately no its not there under users. I have checked everywhere on the computer. I was able to get an answer from experts exchange. I had to installed undelete and then recover the files from the computer. Some of them worked and some of them didn't. Seems like whatever you create while you are under the temp profile gets deleted once you log off it. Although it remains SOMEWHERE on the hard drive just who knows where. I called Dell support because I have a Dell and they were useless.
 

My Computer

Brink

Staff member
mvp
I'm sorry to hear that OneofAyyKind. It appears that they are gone or just useless now. :(
 

My Computers

System One System Two

  • Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
    Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel i7-8700K 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    Seasonic Prime Titanium 850W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Mouse
    Logitech MX Master
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone
  • Operating System
    Windows 10 Pro
    Manufacturer/Model
    HP Envy Y0F94AV
    CPU
    i7-7500U @ 2.70 GHz
    Memory
    16 GB DDR4-2133
    Graphics card(s)
    NVIDIA GeForce 940MX
    Sound Card
    Conexant ISST Audio
    Monitor(s) Displays
    17.3" UHD IPS touch
    Screen Resolution
    3480 x 2160
    Hard Drives
    512 GB M.2 SSD

Dernus

New Member
I am having the same issue, but it is very random, well almost.
I am getting this error

Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile.
DETAIL - The process cannot access the file because it is being used by another process.

I have found that if I reboot, but with the network cable unplugged, the profile will load correctly.

This has been the case for both Vista Ultimate and Home Premium on my PC.

Not sure if it has something to do with the network side of things (I keep my drivers and windows updates upto date), or that fact it is multihomed, or because I have a RAID 0 setup. Could also be the Virus Scanner locking the files on boot (Symantec Antivirus 10).

I rebuild my system every few months, but I just can't nut this one out. :mad:
 

My Computer

System One

  • CPU
    Q6600
    Motherboard
    X38-DQ6
    Memory
    4G Corsair Dominator
    Graphics Card(s)
    XFX 8800 GTX
    Monitor(s) Displays
    26" 2603HM
    Screen Resolution
    1920x1200
    Hard Drives
    2 x 500 Seagate Rais 0
    PSU
    1000W Thermaltake Toughpower
    Case
    Antec NineHundred
    Mouse
    Logitech G7
    Keyboard
    Logitech G15
    Internet Speed
    ADSL 2+
    Other Info
    2 x Realtek RTL8168B/8111B Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC

Brink

Staff member
mvp
Hello Dernus, and welcome to Vista Forums.

As a test create a new administrator account and see if it works ok when you have the network cable plugged in. If it does, then just delete the old user account from within the new one.

Shawn
 

My Computers

System One System Two

  • Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
    Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel i7-8700K 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    Seasonic Prime Titanium 850W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Mouse
    Logitech MX Master
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone
  • Operating System
    Windows 10 Pro
    Manufacturer/Model
    HP Envy Y0F94AV
    CPU
    i7-7500U @ 2.70 GHz
    Memory
    16 GB DDR4-2133
    Graphics card(s)
    NVIDIA GeForce 940MX
    Sound Card
    Conexant ISST Audio
    Monitor(s) Displays
    17.3" UHD IPS touch
    Screen Resolution
    3480 x 2160
    Hard Drives
    512 GB M.2 SSD

skyeball

New Member
I followed the steps and my profile was not re-created. I just have the new profile now. I tried a restore but received an error message that it was unsuccessful, twice. I am left with a new profile and the back up folder is empty.....how do I access all my folders (pics, music etc....). Can I still merge the info and settings in my new profile as everything is still on my hard drive?
 

My Computer

Brink

Staff member
mvp
Hello Skyeball, and welcome to Vista Forums.

If you still have the old C:\Users\(username) folder, then yes you can just copy the contents over to the corresponding folders in the the new user account. :)

Shawn
 

My Computers

System One System Two

  • Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
    Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel i7-8700K 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    Seasonic Prime Titanium 850W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Mouse
    Logitech MX Master
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone
  • Operating System
    Windows 10 Pro
    Manufacturer/Model
    HP Envy Y0F94AV
    CPU
    i7-7500U @ 2.70 GHz
    Memory
    16 GB DDR4-2133
    Graphics card(s)
    NVIDIA GeForce 940MX
    Sound Card
    Conexant ISST Audio
    Monitor(s) Displays
    17.3" UHD IPS touch
    Screen Resolution
    3480 x 2160
    Hard Drives
    512 GB M.2 SSD

herehereMich

New Member
Hello,

I have a similar problem and I'm hoping you (or another contributor) can help me.
I found the topic using a search and I found a couple of similar threads but they haven't been helpful.

Two weeks ago my computer downloaded an automatic update for Windows Media Player and since then I am always logged on with a temporary user profile
(and a prompt notes that I wasn't logged properly and any changes made to the temporary profile created will be lost).

Each time I log off/log on a new temporary profile is created and all settings are reset.
Occasionally files downloaded will be saved, however with the exception of programs I have lost several files with each log off/shutdown.

I think something in my registry may have been changed- I've read about MS auto updates occasionally doing this, and I'm hoping to correct the problem.

I've created two other user profiles and they haven't helped- :sick: I have a total of 3 user profiles- only one has programs, etc.


Thanks in advance,
Michael
 

My Computer

Brink

Staff member
mvp
Hello Michael, and welcome to Vista Forums.

You might see if you can do a System Restore using a restore point dated when your user account worked properly to see if it can fix this for you.

Hope this helps,
Shawn
 

My Computers

System One System Two

  • Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
    Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel i7-8700K 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    Seasonic Prime Titanium 850W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Mouse
    Logitech MX Master
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone
  • Operating System
    Windows 10 Pro
    Manufacturer/Model
    HP Envy Y0F94AV
    CPU
    i7-7500U @ 2.70 GHz
    Memory
    16 GB DDR4-2133
    Graphics card(s)
    NVIDIA GeForce 940MX
    Sound Card
    Conexant ISST Audio
    Monitor(s) Displays
    17.3" UHD IPS touch
    Screen Resolution
    3480 x 2160
    Hard Drives
    512 GB M.2 SSD

herehereMich

New Member
Thank you for replying Shawn.
I tried a system restore shortly after it happenned but the same thing happens-

Vista indicates it is preparing my desktop preferences (which it never did before) and the desktop appears a few minutes later with the factory icons and the prompt that I've logged on with a temporary profile and the setting will not be saved.

I think the auto update may have jarred something but I'm not sure what was changed in the process. I've also run several full scans in safe mode but everything else is okay.

Is it possible that deleting the original profile will restore things? - I created other profiles and tried logging in with each one but the system starts the same. (I'm hesitant to delete the main profile because everything is found through it).

Thanks,
Michael
 

My Computer

Brink

Staff member
mvp
Michael,

I would give it a try using STEP TWO. Just be sure to backup anything that you do not want to lose to be safe though.
 

My Computers

System One System Two

  • Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
    Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel i7-8700K 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    Seasonic Prime Titanium 850W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Mouse
    Logitech MX Master
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone
  • Operating System
    Windows 10 Pro
    Manufacturer/Model
    HP Envy Y0F94AV
    CPU
    i7-7500U @ 2.70 GHz
    Memory
    16 GB DDR4-2133
    Graphics card(s)
    NVIDIA GeForce 940MX
    Sound Card
    Conexant ISST Audio
    Monitor(s) Displays
    17.3" UHD IPS touch
    Screen Resolution
    3480 x 2160
    Hard Drives
    512 GB M.2 SSD

herehereMich

New Member
Thanks, I searched and found a resolution on Microsoft's page (I think you covered this earlier in the thread regarding sid.bak).

I removed the string and things went to normal, however when I tried removing the profile as indicated (and saving the contents in an accessible folder)- the folder with files never appeared:confused:.

Thanks for your help and I'm glad I didn't perform what was suggested on another site- keeping the string and retitling it. It seems this is very easy to resolve and could be done with an automatic update (removing .bak string from the registry).


Thanks,
Michael
 

My Computer

Brink

Staff member
mvp
Michael, I'm happy to hear that you got this sorted out. :)
 

My Computers

System One System Two

  • Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
    Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel i7-8700K 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    Seasonic Prime Titanium 850W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Mouse
    Logitech MX Master
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone
  • Operating System
    Windows 10 Pro
    Manufacturer/Model
    HP Envy Y0F94AV
    CPU
    i7-7500U @ 2.70 GHz
    Memory
    16 GB DDR4-2133
    Graphics card(s)
    NVIDIA GeForce 940MX
    Sound Card
    Conexant ISST Audio
    Monitor(s) Displays
    17.3" UHD IPS touch
    Screen Resolution
    3480 x 2160
    Hard Drives
    512 GB M.2 SSD
Top