• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

What is going on with the Forum format?

z3r010

Staff member
#61
This is the base for what we will be doing, there is lots to do yet so it's not worth reporting anything.
 

My Computer

System One

  • Operating System
    Windows 10
    System Manufacturer/Model Number
    me
    CPU
    Intel Core i7 965 EE @ 3.6 GHz
    Motherboard
    ASRock X79 Extreme11
    Memory
    32 GB (8GBx4) G.SKILL DDR3 Quad PC3-19200 2400 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Creative
    Monitor(s) Displays
    3 x27" Dell U2714H & 3 x 25" U2515H Dell
    Screen Resolution
    6 @ 2560x1440
    Hard Drives
    3x 1TB Samsung Evo 840's
    PSU
    1500W ThermalTake Toughpower
    Case
    Thermaltake Level 10 GT
    Cooling
    Enermax Liqtech 240
    Keyboard
    Surface Ergonomic
    Mouse
    Logitech Performance MX
    Internet Speed
    350 Mb/s
    Other Info
    WinTV NovaTD HP CP1515n Color Laser Sony BD-5300S-0B Blu-ray Writer Microsoft LifeCam Cinema APC 750i Smart UPS

Anak

Power User
#62
Okay I'll just cruise around, I'm liking what I see. :)
 

My Computer

System One

  • Operating System
    Windows 10
    System Manufacturer/Model Number
    Gateway DX 4831-01e
    CPU
    2.93 gigahertz Intel Core i3 530
    Motherboard
    Gateway H57M01 | Bus Clock: 133 megahertz
    Memory
    6GB, SDRAM DDR3
    Graphics Card(s)
    Intel(R) HD Graphics [Display adapter]
    Sound Card
    Realtek HD Audio
    Monitor(s) Displays
    Gateway HX2000 [Monitor] (19.9"visible)
    Screen Resolution
    1600 x 900
    Hard Drives
    WDC WD10EADS-00M2B0 [Hard drive] (1000.20 GB)
    HL-DT-ST DVDRAM GH41N [Optical drive]
    PSU
    300 Watt ATX
    Case
    Gateway OEM | mini tower Desktop
    Cooling
    OEM
    Keyboard
    MS Natural Ergo 4000
    Mouse
    Wired USB Optical
    Internet Speed
    30mbs Down | 30Mbs Up
#63

My Computer

System One

  • System Manufacturer/Model Number
    Toshiba Satellite M300
    CPU
    Intel core 2Duo
    Memory
    2.00GB
    Graphics Card(s)
    ATI Mobility Radeon HD 3470
    Sound Card
    Conexant High Definition SmartAudio
    Monitor(s) Displays
    Generic PnP
    Screen Resolution
    1280 x 800
    Case
    silk
    Keyboard
    Standard PS/2 Keyboard
    Mouse
    Synaptic PS/2 port touchpad

z3r010

Staff member
#65

My Computer

System One

  • Operating System
    Windows 10
    System Manufacturer/Model Number
    me
    CPU
    Intel Core i7 965 EE @ 3.6 GHz
    Motherboard
    ASRock X79 Extreme11
    Memory
    32 GB (8GBx4) G.SKILL DDR3 Quad PC3-19200 2400 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Creative
    Monitor(s) Displays
    3 x27" Dell U2714H & 3 x 25" U2515H Dell
    Screen Resolution
    6 @ 2560x1440
    Hard Drives
    3x 1TB Samsung Evo 840's
    PSU
    1500W ThermalTake Toughpower
    Case
    Thermaltake Level 10 GT
    Cooling
    Enermax Liqtech 240
    Keyboard
    Surface Ergonomic
    Mouse
    Logitech Performance MX
    Internet Speed
    350 Mb/s
    Other Info
    WinTV NovaTD HP CP1515n Color Laser Sony BD-5300S-0B Blu-ray Writer Microsoft LifeCam Cinema APC 750i Smart UPS

johngalt

Antidisestablishmentarian
Vista Guru
#66
well, dammit, that flower handsome frog my little pony lover took my hamster loving handsome frog!
 

My Computer

System One

  • System Manufacturer/Model Number
    The Beast Model V
    CPU
    Intel Core i7 965 EE @ 3.6 GHz
    Motherboard
    eVGA X58 Classified3
    Memory
    3 * 4GB Mushkin Enhanced Redline CL7 DDR3 1600 MHz (PC3-12800)
    Graphics Card(s)
    eVGA GTX 970 + eVGA GTX 560 Ti 448 Core Calssified (PhysX)
    Sound Card
    Realtek HD Audio (onboard)
    Monitor(s) Displays
    2 * Lenovo LT2323pwA
    Screen Resolution
    2 * 1920 x 1080
    Hard Drives
    SanDisk Ultra SDSSDHII-960G-G25 960 GB SATA III SSD (System)
    Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SATA III SSD (User Tree)
    2 * Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS 1TB 7200 RPM SATA II
    Seagate Barracuda 7200.12 ST1500DL001 1.5 TB SATA II
    PSU
    ThermalTake BlackWidow 850W
    Case
    ThermalTake Level 10 GT
    Cooling
    Corsair H100 (CPU) + Air (2 * 210 mm + 3 * 120mm fans)
    Keyboard
    Logitech G15 (gen 2)
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    180 Mbit down / 15 Mbit up
    Other Info
    3 VMs built off IP 14971:
    UUP disabled / single VHD | UUP disabled / dual VHDs with moved \User Tree | UUP enabled / single VHD

johngalt

Antidisestablishmentarian
Vista Guru
#67
Sorry, couldn't resist.... o_O
 

My Computer

System One

  • System Manufacturer/Model Number
    The Beast Model V
    CPU
    Intel Core i7 965 EE @ 3.6 GHz
    Motherboard
    eVGA X58 Classified3
    Memory
    3 * 4GB Mushkin Enhanced Redline CL7 DDR3 1600 MHz (PC3-12800)
    Graphics Card(s)
    eVGA GTX 970 + eVGA GTX 560 Ti 448 Core Calssified (PhysX)
    Sound Card
    Realtek HD Audio (onboard)
    Monitor(s) Displays
    2 * Lenovo LT2323pwA
    Screen Resolution
    2 * 1920 x 1080
    Hard Drives
    SanDisk Ultra SDSSDHII-960G-G25 960 GB SATA III SSD (System)
    Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SATA III SSD (User Tree)
    2 * Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS 1TB 7200 RPM SATA II
    Seagate Barracuda 7200.12 ST1500DL001 1.5 TB SATA II
    PSU
    ThermalTake BlackWidow 850W
    Case
    ThermalTake Level 10 GT
    Cooling
    Corsair H100 (CPU) + Air (2 * 210 mm + 3 * 120mm fans)
    Keyboard
    Logitech G15 (gen 2)
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    180 Mbit down / 15 Mbit up
    Other Info
    3 VMs built off IP 14971:
    UUP disabled / single VHD | UUP disabled / dual VHDs with moved \User Tree | UUP enabled / single VHD
#68
Three issues with the new forum software and latest theme (i.e., the dark template):

If I subscribe to a thread and receive an automated e-mail notification about a new reply in the thread, clicking the View This Thread button at the bottom of the e-mail automatically opens my unsupported IE9 browser (I use Firefox ESR v52 as my default browser) and throws an The address is not valid error. For example, if I click View This Thread to try to read the latest reply in copiman's thread at Solved - Updates, IE9 launches and the URL in the address bar that generates the error is mhtml:{8F453B87-F99C-43C3-AB9B-F4F2E0729189}mid://00000021/!x-usc:Solved - Updates

It is difficult to see inserted links added in replies because they are the same text font and colour as normal text. Readers do not know there are hyperlinks in the reply unless they hover their mouse over the text for the inserted link and then see the underline appear under the link.

When creating a reply, I can't find any way to prevent URLs (e.g. http: //wu.krelay.de/en/, with no spaces) from automatically resolving into the page title embedded into the HTML by the author (e.g., <title>Search for Windows Updates takes forever? - A possible solution</title>). With the old forum software users could use the advanced options and uncheck this property so that the actual URL, and not the page title, was displayed in the post. I'm not sure, but once you preview or edit your reply the problem seems more prevalent.
------------
32-bit Vista Home Premium SP2 * Firefox ESR v52.5.3 * NS Premium v22.11.2.7
 

My Computer

System One

  • System Manufacturer/Model Number
    HP Pavilion dv6835ca
    CPU
    Intel Core2Duo T5550 @ 1.83 GHz
    Motherboard
    Quanta 30D2 (U2E1)
    Memory
    3 GB RAM
    Graphics Card(s)
    NVIDIA GeForce 8400M GS
    Sound Card
    Realtek High Definition Audio
    Hard Drives
    250 GB SATA Western Digital Scorpio WD2500BEVS 5400 rpm
    Internet Speed
    5 MBps
#70
Try this

1516028233303.png
 

My Computer

System One

  • Operating System
    Windows 10
    System Manufacturer/Model Number
    me
    CPU
    Intel Core i7 965 EE @ 3.6 GHz
    Motherboard
    ASRock X79 Extreme11
    Memory
    32 GB (8GBx4) G.SKILL DDR3 Quad PC3-19200 2400 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Creative
    Monitor(s) Displays
    3 x27" Dell U2714H & 3 x 25" U2515H Dell
    Screen Resolution
    6 @ 2560x1440
    Hard Drives
    3x 1TB Samsung Evo 840's
    PSU
    1500W ThermalTake Toughpower
    Case
    Thermaltake Level 10 GT
    Cooling
    Enermax Liqtech 240
    Keyboard
    Surface Ergonomic
    Mouse
    Logitech Performance MX
    Internet Speed
    350 Mb/s
    Other Info
    WinTV NovaTD HP CP1515n Color Laser Sony BD-5300S-0B Blu-ray Writer Microsoft LifeCam Cinema APC 750i Smart UPS

johngalt

Antidisestablishmentarian
Vista Guru
#72
Three issues with the new forum software and latest theme (i.e., the dark template):

If I subscribe to a thread and receive an automated e-mail notification about a new reply in the thread, clicking the View This Thread button at the bottom of the e-mail automatically opens my unsupported IE9 browser (I use Firefox ESR v52 as my default browser) and throws an The address is not valid error. For example, if I click View This Thread to try to read the latest reply in copiman's thread at Solved - Updates, IE9 launches and the URL in the address bar that generates the error is mhtml:{8F453B87-F99C-43C3-AB9B-F4F2E0729189}mid://00000021/!x-usc:Solved - Updates

It is difficult to see inserted links added in replies because they are the same text font and colour as normal text. Readers do not know there are hyperlinks in the reply unless they hover their mouse over the text for the inserted link and then see the underline appear under the link.

When creating a reply, I can't find any way to prevent URLs (e.g. http: //wu.krelay.de/en/, with no spaces) from automatically resolving into the page title embedded into the HTML by the author (e.g., <title>Search for Windows Updates takes forever? - A possible solution</title>). With the old forum software users could use the advanced options and uncheck this property so that the actual URL, and not the page title, was displayed in the post. I'm not sure, but once you preview or edit your reply the problem seems more prevalent.
------------
32-bit Vista Home Premium SP2 * Firefox ESR v52.5.3 * NS Premium v22.11.2.7

BTW, Barman58 (in another thread, granted) already specified that the DM2018 is hte official theme that wil get worked on, and from there all other themes will be developed. So, check and see if your issues still persist on DM2018 - yes, it is not a dark theme, I know - I always prefer dark themes myself. but, if we get the kinks worked out in it, it will be propagated to other themes, including a dark one, that much more quickly.
 

My Computer

System One

  • System Manufacturer/Model Number
    The Beast Model V
    CPU
    Intel Core i7 965 EE @ 3.6 GHz
    Motherboard
    eVGA X58 Classified3
    Memory
    3 * 4GB Mushkin Enhanced Redline CL7 DDR3 1600 MHz (PC3-12800)
    Graphics Card(s)
    eVGA GTX 970 + eVGA GTX 560 Ti 448 Core Calssified (PhysX)
    Sound Card
    Realtek HD Audio (onboard)
    Monitor(s) Displays
    2 * Lenovo LT2323pwA
    Screen Resolution
    2 * 1920 x 1080
    Hard Drives
    SanDisk Ultra SDSSDHII-960G-G25 960 GB SATA III SSD (System)
    Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SATA III SSD (User Tree)
    2 * Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS 1TB 7200 RPM SATA II
    Seagate Barracuda 7200.12 ST1500DL001 1.5 TB SATA II
    PSU
    ThermalTake BlackWidow 850W
    Case
    ThermalTake Level 10 GT
    Cooling
    Corsair H100 (CPU) + Air (2 * 210 mm + 3 * 120mm fans)
    Keyboard
    Logitech G15 (gen 2)
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    180 Mbit down / 15 Mbit up
    Other Info
    3 VMs built off IP 14971:
    UUP disabled / single VHD | UUP disabled / dual VHDs with moved \User Tree | UUP enabled / single VHD

johngalt

Antidisestablishmentarian
Vista Guru
#73
I see no "Mark all read" buttons anywhere FYI.
Lol - I had the exact same problem.

This board software was too ... innovative for me at first. But now that I have played with it more and more, it really rocks, and I'll adjust to the new features and methodologies of doing things in no time.
 

My Computer

System One

  • System Manufacturer/Model Number
    The Beast Model V
    CPU
    Intel Core i7 965 EE @ 3.6 GHz
    Motherboard
    eVGA X58 Classified3
    Memory
    3 * 4GB Mushkin Enhanced Redline CL7 DDR3 1600 MHz (PC3-12800)
    Graphics Card(s)
    eVGA GTX 970 + eVGA GTX 560 Ti 448 Core Calssified (PhysX)
    Sound Card
    Realtek HD Audio (onboard)
    Monitor(s) Displays
    2 * Lenovo LT2323pwA
    Screen Resolution
    2 * 1920 x 1080
    Hard Drives
    SanDisk Ultra SDSSDHII-960G-G25 960 GB SATA III SSD (System)
    Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SATA III SSD (User Tree)
    2 * Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS 1TB 7200 RPM SATA II
    Seagate Barracuda 7200.12 ST1500DL001 1.5 TB SATA II
    PSU
    ThermalTake BlackWidow 850W
    Case
    ThermalTake Level 10 GT
    Cooling
    Corsair H100 (CPU) + Air (2 * 210 mm + 3 * 120mm fans)
    Keyboard
    Logitech G15 (gen 2)
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    180 Mbit down / 15 Mbit up
    Other Info
    3 VMs built off IP 14971:
    UUP disabled / single VHD | UUP disabled / dual VHDs with moved \User Tree | UUP enabled / single VHD